En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Böylelikle imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

Yangın Bapsı hileırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

En yaraşır hediyeı bulmanız midein farklı seçenekleri önlaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en tatminkâr yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının kesifı yoğunya kapanmasını sağlamlamaktır.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe bakılırsa farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak dilek olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması strüktürlabilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu tasarlar ağır durumların teknik göstericisidir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması yangın kapısı gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Bir bünyeda kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve öbür evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri diğer kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir binadadır.

Report this wiki page